Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının muayene altına tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi boyut önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Ivedi durumlarda mazbut tahliyeyi kolaylaştırarak panik muhtemellığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca bakılırsa hem kucakeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı erdemli direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve elan az esrar solumasını katkısızlar. İnsanlar esrar solumayı önemsiz kabilinden görebilir oysa yangınlardan en çok can kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar Yangın Kapısı “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Esrar sızdırmaz özelliğe malik olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca gestaltda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan Yangın Çıkış Kapısı kızılındığı bina kullanma sınıflarında, bir koridor ciğerindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, yağmurlama sistemi olmayan strüktürlarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan örgülarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

çıkma örgülarda ve Yangın Kapısı yangın merdiveni düzlükı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem dumanın ve yüce ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page