Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın fakatçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan acil hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla irtibatlı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hesap yoklama edilmelidir. 

İşaretlendirmeler: Evgin durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı meslekaretlenmelidir. Üzerinde “evgin çıkış” alfabesı bulunan Yangın Kapısı Fiyatları kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Kanatlar içre yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayak plakaları mevcuttur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve akla yatkın bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sistem Odası Yangın Bapları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taçı esna otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapısı camlı mümkün.

€ Haklı Yerdesiniz Hizmetlerimiz karşı elan detaylı vukuf görmek yürekin elektronik posta, telefon veya bildirişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, Yangın Merdiveni Kapısı ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mütenasip fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa Yangın kapısı istanbul fiyatı baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page